Hozzávalók:
1/2 kg burgonya, tésztához: 2 db tojás, 10 evőkanál liszt, ½ l tej, só.
1.A burgonyát megtisztítjuk, 2-3 mm vastagságúra felkarikázzuk, majd egy kizsírozott tepsi aljára helyezzük őket.
2.A tésztához összekeverjük az összetevőket. Majd a tepsibe helyezett burgonyára öntjük.
3.180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük. - Eat'aliano
Szió!
VálaszTörlésHiszen minden passzol ebben a blogban és nagyon jó. Ha segítségre van szükséged, szívesen segítek, csak ne az üzi falra írj, mert azt nem nagyon nézem meg. Azt csak szemléltetőnek raktam fel.
További szép napot!
Kedves Eat' aliano,
VálaszTörléskérlek nézz be hozzám egy kis meglepetésért:
http://lccuisine.blogspot.com/2010/10/kreativ-blogger-dij.html
Nagyon guszta! :):)
VálaszTörlésEzt mentettem és menten kipróbálom:) Köszi!
VálaszTörlésCsajok!
VálaszTörlésRemélem későbbi receptjeim is ennyire kedvetekre lesznek :)
A krumplis pite Nagylók környéki népi eledel, ami rendkívül finom.
VálaszTörlés