Krumplis pite



Hozzávalók:

1/2 kg burgonya, tésztához: 2 db tojás, 10 evőkanál liszt, ½ l tej, só.

1.A burgonyát megtisztítjuk, 2-3 mm vastagságúra felkarikázzuk, majd egy kizsírozott tepsi aljára helyezzük őket.
2.A tésztához összekeverjük az összetevőket. Majd a tepsibe helyezett burgonyára öntjük.
3.180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük. - Eat'aliano

6 megjegyzés:

  1. Szió!

    Hiszen minden passzol ebben a blogban és nagyon jó. Ha segítségre van szükséged, szívesen segítek, csak ne az üzi falra írj, mert azt nem nagyon nézem meg. Azt csak szemléltetőnek raktam fel.
    További szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eat' aliano,
    kérlek nézz be hozzám egy kis meglepetésért:

    http://lccuisine.blogspot.com/2010/10/kreativ-blogger-dij.html

    VálaszTörlés
  3. Ezt mentettem és menten kipróbálom:) Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Csajok!

    Remélem későbbi receptjeim is ennyire kedvetekre lesznek :)

    VálaszTörlés
  5. A krumplis pite Nagylók környéki népi eledel, ami rendkívül finom.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails